Munkaközi tervbemutatás - kx2

Hétfőn munkaközi bemutatás lesz a komplex 2-nek, korán kezdünk, negyed kilenckor. Négy csoport lesz, előre láthatóan mindenkire negyed óra jut. A csoportok tagjai a kezdéskor legyenek ott, és a rajzaikat tűzzék ki! A tervezett beosztás egy google dokumentumban van itt. Akinek nagyon nem jó a beosztás, írjon egy megjegyzést, át fogom szervezni. És aki már bemutatta korábban, de valamiért fontosnak gondolja, hogy lássuk, szintén írjon, mert akkor be kell sűrítenünk az amúgy is elég sűrű napot.

Régebbi bejegyzésekben volt már szó a munkaközi bemutatásról, most csak annyit, hogy a leglényegesebb rajzok a következők: 1. az építészeti elem vázlatterve (a továbbtervezést tudjuk segíteni), 2. a kivágott rész bemutatása 1:50-ben (hogy lássuk, miről is van szó), 3. a csomópontokból összerakott metszet (létfontosságú, minden ebből derül ki!), 4. a komplex 1 terv portfóliója (mert mindenre nem emlékezhetünk).

Érdemes rákeresni az eddigi, munkaközikkel kapcsolatos dolgokra, és megnézni a mintatervet. A csomópontokból összerakott metszet viszonylag új, csak az előző évben próbáltuk ki, ahhoz nem lesz minta!

Nincsenek megjegyzések: