A munkaközi tervbemutatásról - még egyszer és utoljára

Tegnap volt a bemutatás, illetve lett volna, mert a társaság harmada nem jött el (nem betegség miatt), a másik harmada meg nem hozta azt, amit kellett volna. Ebből az várható, hogy nem lesz beadva a komplex tervek fele, vagy ha be is lesz adva, majd azt kell mérlegelnünk, hogy el lehet-e fogadni őket. Azt hiszem, ez senkinek nem szerepel a vágyai között, nekünk (tanároknak) semmiképp. 

Mindegy, idén már megtörtént, ami megtörtént, a tanulság az, hogy többet nem fog. Ugyanis szeptembertől a félév elfogadásának feltétele lesz a munkaközi terv (tartalmilag hiánytalan) bemutatása. Pótlási alkalommal, de ez egy héttel az eredeti bemutatás után lesz, szóval nem arra kéne gyúrni, mert nem életbiztosítás. 

Ha nincsenek szigorú határidők, az építészek hajlamosak nem komolyan venni a munkát. És ebből a szempontól a hallgatók sem jelentenek kivételt.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Lehet tudni valamit a következő heti komplex 1 vázlatterv bemutatás név sorrendjéről? Mindenki hétfőn kerül sorra, vagy (mint a koncepciótervnél)lesz csütörtöki banda is? Köszönööm!
P